0

Л егендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков и Барселона връчи своя номер на новия му притежател - талантливия халф Педри. Това стана след контролата с Интер Маями, която каталунците спечелиха с 6:0. След мача 19-годишният полузащитник даде кратко интервю пред TUDN - телевизията, за която работи Камата, като също така получи фланелка с номер 8 от българина, с когото се прегърна и позира за снимка, публикувана в социалните мрежи на клуба.

„Една „осмица“, която е фантастична“, заяви Стоичков, докато предаваше фланелката с номер 8 на испанския национал. „Истината е, че летвата е доста висока. Играчи като него и Андрес Иниеста са я носили и в нея има много качество, което се надявам да покажа“, бяха думите на Педри.

Халфът не беше единственият обещаващ играч на Барселона, с когото Стоичков се снима в Маями. Великият нападател публикува във Фейсбук снимка и с Ансу Фати. „Барселона винаги е имала велики нападатели! Ансу Фати, ти си бъдещето на нашия клуб! Благодаря за страхотното интервю и успех на Мондиал 2022!“, написа той към публикацията.

Христо Стоичков посрещна Левандовски, полякът обясни защо е избрал Барселона и разкри какво е необходимо на Байерн

Барса – силен отбор или продажба на приказка! Това е най-мистериозната лятна селекция на каталунците, защото не се знае откъде идват парите

Рафиня и Барселона разпердушиниха отбора на Дейвид Бекъм, каталунците финализираха трансфера на Левандовски