0

Т ри дни след последния си мач и повече от седмица преди следващия мач с Ал-Наср, Кристиано Роналдо и партньорката му Джорджина Родригес успяха да се насладят на няколко дни ваканция в един от най-ексклузивните комплекси в цяла Саудитска Арабия –  „Banyan Tree AlUla“, комплекс, разположен в средата на оазиса АлУла.

Футболистът, който е най-следваната личност в света в социалните медии, и Джорджина зарадваха последователите си със снимки от оазиса, публикувани в Инстаграм.

„AlUla, където древната история става модерна“, написа португалският футболист на фона на пустинния пейзаж, целувайки партньорката си. 

В уебсайта на комплекса мястото е определено като „омагьосано светилище, застинало във времето и пространството“. „Тишината, спокойствието, впечатляващите скални образувания и чистата сила на природата позволяват сетивата да бъдат напълно пробудени“.

Кристиано и Джорджина съвсем не са били лишени от лукс, във вилата в комплекса, която се предполага че са наели за 1500 евро на вечер, има басейн, както и вътрешен двор с баня и външно огнище. 

Цените на нощувка варират между 890 евро на вечер за най-евтините и 9296 евро за най-скъпите.