0

Л удогорец обяви, че за двубоя с Фенербахче от Лигата на конференциите в четвъртък, 9 ноември, от 22:00 часа, ще бъде създадена специална организация по пропусквателния режим на "Хювефарма Арена".

Феновете на турския гранд ще бъдат разположени в сектор "А" на "Хювефарма Арена". В останалите три сектора ще се влиза само срещу български документ за самоличност. 

Ето какво написаха от клуба:

"ПФК Лудогорец съобщава, че за мача с Фенербахче от Лигата на конференциите в четвъртък (9 ноември) ще бъде създадена сериозна организация по пропусквателния режим на "Хювефарма Арена".

ВАЖНО! Привърженици с фенартикули на Фенербахче няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Лудогорец. Около стадиона ще бъдат изградени КПП-та, на които ще се проверяват билетите и документите за самоличност.

Всички притежатели на входни талони за Централна трибуна, сектори "А1", "В", "Г" и трибуна "Моци" трябва да покажат и български документ за самоличност.

Феновете на Фенербахче ще бъдат настанени в сектор "А" на "Хювефарма Арена".

ПФК Лудогорец съобщава, че с цел достъпът до стадион "Хювефарма Арена" да бъде улеснен, се препоръчва на феновете, чиито места са в сектор "Г" да използват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат разположени в района. Клубът апелира към привържениците с билети за сектор "Г" да не се смесват с потока от привърженици за сектори "В" и "Моци", което би затруднило сериозно пропускателния режим на "Хювефарма Арена".

ПФК Лудогорец напомня, че за мача с Фенербахче стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 20,00 ч. Имайки предвид факта, че капацитетът ще бъде запълнен и за да се избегне струпване по входовете, апелираме да се дойде на стадиона по-рано. С цел гарантиране сигурността на феновете ще има сериозни проверки по входовете, като няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества, както и такива с опасни предмети и пиротехнически средства.

Важно! ПФК Лудогорец съобщава, че стюардите на стадиона ще следят стриктно да няма струпване по пътеводите по време на двубоя с Фенербахче.

За да се гарантира безопасността на придвижване, временно ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона чрез изграждането на полицейски контролно-пропускателни пунктове. От 20.00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“ /от кръстовището с „Княз Борис“ до Северен булевард, “Илия Петров”, „Гаврил Кръстевич“ и Северен булевард. Живущите и желаещите да пребивават в северната градска част ще могат да се придвижват по ул. „Ветеринарна“, като участъкът на „Северен булевард“ ще бъде в режим на регулирано пропускане. Локалното платно на Гаров път ще бъде отредено за фенове на гостуващия отбор.

Привържениците на ПФК Лудогорец от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и т.нар. Товарна пиаца по улица „Странджа”.

Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет".