0

З а една нощ Неймар изчезна от панорамата на големите звезди на футболната планета. Бразилецът, който през този сезон реши да емигрира в Саудитска Арабия, имаше нещастието да скъса предни кръстни връзки и менискус в началото на ноември. Оттогава снимките му в социалните мрежи не дават повод за оптимистични мисли за бъдещето.

След като беше един от най-големите футболни таланти досега през този век, той винаги е имал проблеми с живота извън терена. В момента Ней е критикуван, защото в социалните мрежи се вижда, че е надебелял. Освен това вместо да се възстановява в Саудитска Арабия, той е на хиляди километри от работното си място – в Бразилия.
Въпреки че през последните седмици бразилецът показа в социалните мрежи как работи във фитнеса, докато отново докосва топката, отношението му не само подсказва, че за 32-годишния нападател не само участието му в Копа Америка изглежда изключено, но и хората се чудят кога той отново ще се върне на терена.

Неймар никога не е оставял никого безразличен с решенията си и начина, по който води кариерата си. Той винаги е бил играч, критикуван и вечно поставян под въпрос, че не дава всичко от себе си, за да предложи най-добрата си версия. Замесен е в десетки скандали и противоречия, повлияли по един или друг начин на кариерата му.
Последното от критикуваните му изпълнения беше само преди дни. Мрежите се запалиха, когато видяха Неймар да играе онлайн покер по време на партито, на което трябваше да отпразнува 6-те месеца от раждането на най-малката си дъщеря. Ако продължим да говорим за връзката му с играта на карти, той също стана вирусен, след като загуби близо милион евро на живо преди едва година.

@dailymailsport Neymar Jr seen playing POKER during his daughter’s birthday party 😳 #dailymailsport #dailymail #news #sports #football #soccer #neymar ♬ original sound - Daily Mail Sport

Трябва да се уточни, че Неймар е изкарал над милиард евро от футбола до момента. Въпросът е колко от тези пари е спестил, имайки предвид широкия замах, с който действа. Само ще отбележим, че годишната заплата на Неймар в Ал Хилал е 219 млн. евро...