0

П еп Гуардиола може би ще иска да погледне настрани, след като "Хубавата жена" Джулия Робъртс посети играчи и треньори на Манчестър Юнайтед по време на предсезонното им турне в САЩ.

Холивудската актриса е голям фен на „червените дяволи“, след като преди това беше посрещната зад кулисите. Идолът на Гуардиола посети „Олд Трафорд“ през ноември 2016 г., за да гледа Манчестър Юнайтед, който беше воден от Жозе Моуриньо. Робъртс по това време посещава „Олд Трафорд“ със съпруга си оператор Даниел Модър и трите си деца, за които се смята, че са фенове на Юнайтед.

Сега тя получи пълен достъп за втори път и позира за снимки с мениджъра на Юнайтед Ерик тен Хаг и други звезди на стадиона „MetLife“ след съботната победа над Арсенал в контрола. От Манчестър Юнайтед й подариха фланелка, изписана с номер едно и надпис Робъртс на гърба й.

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола по-рано определи Робъртс като един от своите „идоли“. Два месеца преди да спечелят Шампионската лига за първи път, Гуардиола каза: „Аз съм провал в Шампионската лига. Дори и да спечеля Шампионската лига три пъти поред, ще съм провал. Имам трима идола в живота си. Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Джулия Робъртс. Това са моите три идола. Джулия Робъртс дойде в Манчестър преди години – не през 90-те, когато сър Алекс (Фъргюсън) печелеше титли и титли и титли. Тя дойде в периода, в който бяхме по-добри от Юнайтед, през тези четири или пет години, нали? Тя отиде да посети Манчестър Юнайтед, не дойде при нас. Дори и да спечеля Шампионската лига, това няма да се сравни с факта, че Джулия Робъртс дойде в Манчестър, а не за да ни види“, каза Пеп.

Робъртс обаче поздрави Гуардиола, след като спечелиха требъл през миналия сезон.