0

З аклетият фен на Манчестър Сити Лиъм Галахър, вокалист на „Oasis” заплаши със смърт защитника на Атлетико Мадрид Стефан Савич заради агресивното му поведение срещу „гражданите“, после се усети и изтри посланието си. Той го пусна в състояние на афект след 0:0 в 1/4-финала в ШЛ на стадиона на Атлетико в Мадрид, като увери, че е „наистина разстроен“ от себе си и поднесе извинения.

Лиъм Галахър написа: „Стефан Савич, това е заплаха, ако те срещна, ти, глупаво изглеждаща C***, мъртъв си MCFC.“

Скандалният рокаджия после се успокои, призна гафа си, като изтри публикацията, и добави следващ туит: „Наистина съм разстроен и раздразнен от себе си, чувствам, че съм разочаровал всичките си фенове със странното си поведение. Аз съм модел за подражание, надявам се, че можете да ми простите.

"Любов, любов, любов, мир, мир, мир, прощавам, прощавам, прощавам, целувка, целувка."

49-годишният обаче не се извини на Савич, който, заедно с Върсалко и Фелипе, беше един от най-настървените футболисти на „дюшекчиите“ срещу играчите на Сити.

Защитникът от Черна гора се нахвърли грубо срещу падналия на терена Фодън, като опита да го изтласка извън терена. Последва меле на игрището, във вихъра на което Савич удари главичка на Стърлинг и след това дръпна за косата Грийлиш.

Въпреки наличието на VAR, Савич се отърва само с жълт картон.