0

П ортугалската звезда Кристиано Роналдо направи своя неофициален дебют за новия си тим Ал Насър. Нападателят взе участие в демонстративен мач на сборен тим от звездите на Саудитска Арабия срещу Пари Сен Жермен, който се игра в Рияд и завърши при зрелищното 5:4 в полза на тима на парижани.

Двубоят се очакваше с огромен интерес заради съперничеството между Роналдо и Меси. И двете легенди на световния футбол се разписаха в двубоя, като португалецът вкара два пъти, а Меси откри в третата минута на двубоя, игран на стадион „Крал Фахд“.

Роналдо дори бе избран за Играч на мача, а в социалните мрежи се разпространяват интересни видеа преди и след двубоя.

Преди да излязат на терена Кристиано умили феновете с приятелски поздрав към всяка една от звездите на ПСЖ – Неймар, Мбапе и Меси, а на терена приятелска прегръдка между португалеца и аржентинеца предизвика много въпроси дали е била последната.

Килиан Мбапе пък влезе с друг хит в мрежата, като пред поглед ана съдията на мача провери дали Роналдо наистина е човешко същество или машина.


„Толкова съм щастлив, че се завърнах на терена и вкарах. Радвам се, че видях някои стари приятели”, написа Роналдо в социалните мрежи, споделяйки някои негови снимки от мача.

Роналдо подписа с отбора на Ал Насър преди няколко седмици, а контрактът му е исторически в спорта. Португалецът ще прибира по 200 млн. долара на година, което го превръща в най-скъпоплатения футболист на планетата.