0

Т реньорът на ЦСКА Саша Илич не спести и критиките към ЦСКА, въпреки че тимът победи с 4:0 Македония ГП. Сърбинът призна, че отборът трябва да се подсилва с качествени футболисти в близките дни, за да може да мисли за класиране в Лига на конференциите.

ЦСКА отупа Македония ГП! Матай, Йомов, Туфегджич и Назон зарадваха близо 9 000 на „Армията“ (ВИДЕО)

„Атмосферата беше фантастична. Феновете дойдоха тук да се насладят на добър мач. Дойдоха повече фенове от предния път и видяхте, че тяхната подкрепа значи много за нас. Най-важното нещо е, че продължаваме напред. Що се касае за мача, имахме много несигурност през първата част. Когато имахме два-три гола преднина, някои от футболистите решиха да се доказват. Както бях казвал преди това, най-трудно се играе футбол елементарно и просто“, обясни Илич. „И в Македония отидохме да постигнем добър резултат, но не успяхме заради играта си и атмосферните условия там. На всеки 3 дни имаме мач и имаме 25 човека, така че можем да разчитаме на всеки един от тях“, продължи сърбинът.

„Задачата на централния нападател е да вкарва. Колкото повече вкарват, толкова по-добри резултати ще имаме. Това, че и други играчи вкарват, е добре за нас. Надявам се това да продължи, тъй като второто полувреме имахме ситуации за гол, удари и това искаме да показваме. Много сложен въпрос е дали ще можем да влезем в групите на Лнк. Трябва качество. За да се класираме там, трябва шанс. Надявам се, че скоро ще имаме още един-двама нови, които да повишат класата, но със сегашната ни класа ще трябва много шанс да влезем в групите. Имаме капацитет да играем през три дни. В този момент смятам, че ще се готвим за всеки един противник“, добави Саша Илич.