0

Б разилската актриса Дебора Секо разбуни духовете и засенчи напълно националния отбор. Секссимволът предизвика сериозни полемики заради външния вид, с който изненадва всеки ден в предаването на SporTV -  „Tá na Copa“.

„Ще бъда това, което искам да бъда…“, написа актрисата, която на пук на критиците се появи само по ботуши и риза в студиото. Това стана ден, след като цъфна там с панталони, които не скриваха бикините й.

"Това е вулгарно!", "Махнете я, искаме да гледаме футбол", ядосват се фенове. Актрисата Мария Рибейро и водещата Габриела Приоли обаче я защитиха.

„Гледаме Световното първенство в страна като Катар, където куп неща са забранени. Имаме национал, който е расист, хомофоб, имаме и женомразец. Големият проблем обаче са ни дрехите на Дебора Секо! Страх ги е, че една актриса говори за футбол", написа Мария Рибейро. 

Дебора Секо от тийнейджърка е звезда в сериалите, по които бразилците са луди, а по-късно се прочу с ролята си на проститутка в лентата "Бруна Сърфизиня", където участва в доста откровени еротични сцени.