0

Ф инансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов представи ново попълнение, което е 12-о за тима му през тази зима. 

Това е Диедри Куаси, който играе като нападател в младежкия тим на френския тим.

Найденов поства снимка на младия талант, след което пише над фотографията традиционното за него "Успех, майсторе!".

В Швейцария разкриха колко е получил ЦСКА 1948 за Русев

Куаси е на 23 години, има 29 мача и 6 гола в  последните две години в дивизия Национал 2, фактически четвърта дивизия на френския футбол, където се състезава втората формация на Монако.

Централен нападател, роден в Рен, той е висок 1,84 м и има също и гражданство на Кот д'Ивоар.

Куаси е клиент на една от най-сериозните френски футболни агенции Хексагон, с правата на доста футболисти от водещи отбори във Франция и Германия. 

Същата мениджърска къща представлява и левия бранител Том Рапнуи, който пристигна в Бистрица от Ботев (Враца) и бе запомнен най-вече с левашкото изпълнение, което позволи на ЦСКА-София да победи в цесекарското дерби тима от Бистрица. 

До момента ЦСКА 1948 се e разделил с петима футболисти от първия си отбор и 10 от втория състав, който играе във Втора лига. Разпродадени бяха националите Георги Русев, Симеон Петров, в турския Гьозтепе при Мъри Стоилов отиде другият твърд централен защитник Елитон. 

Лидерът и голмайстор на отбора Ивайло Чочев пък е предлаган за продажба из цяла Азия – от Китай до Арабския полуостров, въпреки изразеното от него публично желание да остане в България. Клубът преговаря с чужди отбори и за националния вратар Даниел Наумов.

Даниел Наумов се размина с още един чуждестранен клуб

ЦСКА 1948 със зимна разпродажба: Прати и млад талант на проби в полския лидер Шльонск

Източник: БТА