0

З вездата на ЦСКА Георги Йомов защити Стойчо Младево след критиките, на които бе подложен след равенството 1:1 с Локомотив Сф. Крилото говори в "Домът на футбола" по Диемаспорт. "Определено треньорът държи всичко балансирано - да сме мотивирани, но и да не се пренавиваме. Той държи нещата балансирани, да играем умно и да сме максимално концентрирани във всяко едно отношение, което иска от нас и нещата ще се получат по най-добрия начин", обави Йомов.

"Ще си анализираме грешките и какво трябва да подобрим. Изненадаха ни, че добре играха с топката и владееха играта. Не пресипахме навреме. Това оказа най-голямо влияние. Не сме го подценили мача, не подценяваме нито един двубой, но има и такива мачове. Няма точно обяснение. Остават тези цели – да гоним шампионската титла. Има много мачове до края. Четири точки не е голяма разлика, имаме директен двубой с Лудогорец и се стремим към целите си, които сме си постави. Нещата ще се подобрят. Винаги има грешни стъпки. Но смятам, че ще си вземем поуките и ще успеем да покажем максимума. Не трябва да се примиряваме с нищо. Това може само да ни мотивира да ги догоним. Важното е да мислим в посоката, в която сме се насочили. Да действаме заедно като един, тъй като това е единствената рецепта, която ще доведе желаната тила от всеки един цесекар", каза още той.

"Надявам се в останалите мачове да взимаме трите точки. Надявам се е и Лудогорец да стъпят някъде накриво. Не трябва това да не главната мисъл, а нашата игра, агресията и желанието, което имаме за нашата цел. Това е главното, което трябва да направим, а не да се стремим да ги догонваме. Ако показваме това, което тренираме, нещата ще тръгнат в правилната посока", заяви Йомов. Той допълни, че ще се чувства странно на "Овча купел",откъдето дойде в ЦСКА  и отдаде дължимото на Георги Петков, който ще пази в неделя.

Освен това крилото не бърза за трансфер, макар и да има интерес към него, първо иска да стане шампион.