0

ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!!

🏆Специално издание „Мондиал“ 2022 само с вестник „Мач Телеграф“ в петък - луксозно списание, което трябва да притежава всеки футболен фен

⚽Читателите на вестника ще се насладят на 68 уникални футболни страници, модерна графика и качествен печат. Богат снимков материал и много полезна информация, специално подготвени от екипа на вестник „Мач Телеграф“, за да сте номер 1.

🚨В алманаха феновете ще прочетат:
Пълна статистика на отборите – треньорите, играчите, звездите. Представяне на стадионите домакини. Рекордите на първенствата и световните шампиони. Вечните ранглисти с много цифри и факти. Коментар на специалистите. Представяне на отбора на Диема, който ще отразява най-значимото футболно събитие на планетата.

😍В средата (фолиото) на броя сме отпечатали и оригинална програма на първенството, в удобен формат, с директните излъчвания на мачовете по ден, час и тв канал. Ще може да отбележите резултата и подреждането на всеки отбор в групата и пътя към финалната фаза.
Алманахът ще бъде опакован в плик заедно с вестник „Мач Телеграф“ и няма да се продава отделно. Списанието ще бъде на щандовете само този петък. Цената на комплекта - 2.49 лв.

Ако в плика няма списание, моля да се обърнете към продавача на преса или от мястото, където сте закупили вестника. 

На 18 ноември, петък очаквайте поредната изненада от вестника