0

С танимир Стоилов даде интересна рецепта за успех, която прилага в „Левски“. Спецът с усмивка призова играчите си да не прекаляват с книгите, за да има място за футбола. Мъри даде обширно интервю пред клубната телевизия, в което обобщи постигнатото от „сините“ през зимнатa пауза.

Станимир Стоилов даде интересна рецепта за успех, която прилага в „Левски“. Спецът с усмивка призова играчите си да не прекаляват с книгите, за да има място за футбола. Мъри даде обширно интервю пред клубната телевизия, в което обобщи постигнатото от „сините“ през зимнатa пауза.

„Можем да дадем добра оценка за зимната ни подготовка, сподели Стоилов. - Имахме шанса да не пропуснем нито една тренировка, всички контроли се изиграха. Като игрови действия имаме промяна в кондиционното състояние, има промяна в организацията и в желанието все по-високо и по-високо да пресираме и да не изпадаме в глухи моменти. Нашата амбиция е ние да контролираме мача, а не мачът да контролира нас.

Напредваме в това.

Това е най-трудният момент, докато отборът успее да наложи футболната си воля на терена.

Огромният проблем, който срещам у момчетата, е точното мислене и взимането на правилните решения. Да разберем идеята на играта. В кръга на шегата казвам на футболистите, че много книги четат и да спрат, за да остане място за футбола. Футболът се играе с правилно тактическо мислене. Който мисли по-правилно под напрежение на терена, той е по-добрият отбор“.

Спецът също така говори и за очакванията си за пролетния полусезон в Първа лига. Според него, „Левски“ ще излежда по различен начин и феновете много бързо ще го видят със старта на официалните мачове. "Притеснява ме е да не започнем да играем само за резултат. Това няма да ни доведе доникъде. От отбор, който губеше през мач на „Герена”, се превърнахме в големи желания да летим за 2-3 месеца. Задължително е да подобряваме играта си.

Очаквам да запишем повече победи.

Трябва да подобрим играта във фаза атака, където завършващото подаване и завършващия удар трябва да подобрим. Искам „Левски“ да стартира мощно в новия шампионат и да се борим за челните места.“, допълни Стоилов.