0

И рландската суперзвезда в ММА Конър Макгрегър кацна тази вечер в София със своя частен самолет. Към 21 ч. той се появи по къси панталони и риза с къс ръкав от ВИП-зоната на Летище София. С него бяха охраната му, както и атрактивни девойки, издокарани с името и логото на неговото уиски, което Конър ще рекламира у нас. Те викаха и пърхаха с ентусиазъм в хладната софийска вечер.

Конър Макгрегър и неговата свита - шоу на макс

 Конър Макгрегър и неговата свита - шоу на макс
screenshot

„Идвам тук да науча всичко за София и България – питайте ме какво знам, когато си тръгна“, каза Конър Макгрегър на репортерите.

Той допусна среща с българския нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който бе изразил уважението си към Конър. На въпрос дали ще излезе отново на боксов ринг, "Прословутият" Конър Макгрегър припомни, че е "ММА майстор": "Аз ритам, удрям и душа!"

Атрактивният боец и 5-кратен световен шампион в две категории в UFC ще бъде настанен в президентския апартамент на хотел Marinela Sofia, като за него е запазен цял етаж.

Ирландската суперзвезда, който е придружаван от трима лични охранители, идва за галавечерта Max Fight 56 в четвъртък. Макгрегър ще остане у нас до петък, той възнамерява и да направи разходка в столицата ни.

Шоуто е утре в „Арена София“, организаторите са удовлетворили специална молба на Конър да бъдат пуснати по-евтини билети. Затова вече са в продажба евтини талони за шоуто, които са на цена от 40 и 50 лв.