0

Е дин от големите ни таланти в ММА-а Благой Лачев ще се бие утре вече на галавечерта MAXFIGHT 56 в „Арена София“ пред погледа на великия Конър МакГрегър. Софиянецът дойде на гости в „МачКаст“, където разказа повече за себе си и за битката, която му предстои срещу молдовеца Тудор Костенюк. „Смятам, че направихме максимално добра подготовка. Спазвал съм режим. Не мисля, че имаше какво още да направя за тази подготовка“, заяви Благой в предаването.

„Противникът е сериозен. Исках да имам стабилен противник. Имах възможност да се изправя срещу по-слаб опонент, но исках да докажа на моите треньори и хората, които вярват в мен, че мога да бия всеки. Познаваме се с моя треньор от доста години, но заедно работим от около 12 месеца. Не помня от кога не сме спирали да тренираме. Но по-сериозната подготовка започва 2-3 месеца преди даден мач по принцип“. Той разказа и за себе си. „Баща ми ме запали по борбата. Аз бях на 7 години, когато започнах да тренирам. Бях в такава среда, с негови приятели. Те ме насочиха към този спорт. Не съжалявам. Даже съм благодарен. Тренирах 9 години при Михо Дуков. След това обаче исках повече, не само да се боря. Така започнах да тренирам ММА“, заяви той. На въпрос защо не се е запалил по футбола, Благой отговори с усмивка: „Не знам, тренираше ми се по-мъжки спорт. Не съм сигурен кой е точно моят кумир. Конър ще бъде в четвъртък на живо. Възхищавам се на него. Историята му е впечатляваща, определено. Беше ми трудно да изградя навиците за килограмите, но все пак треньорите ме държаха изкъсо“, заяви още той.

„Баща ми много настояваше да остана в борбата. 2 години нашите дори не ми даваха да тренирам ММА. Карахме се, даже! Дори не съм им казвал. Но накрая вече се примириха“, заяви още Благой. „Залите за борба и ММА бяха на различни етажи в една сграда и беше лесно да тренирам и двете. На всеки един боец мечтата е да стигне до UFC. Нямам някакви определени ритуали. Много хора слушат музика, аз не го правя. Оставам сам с мислите си“, заяви още Лачев.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX