0

Г ран при на Маями във Формула 1 се завръща със състезание тази вечер, но присъствието на отборите предизвика фурор през целия уикенд. Мастити предприемачи, холивудски звезди и футболисти украсиха падока с присъствието си.

Бизнес магнатите Илон Мъск, Лари Елисън и Джеф Безос бяха забелязани да посещават различни отбори в падока, предизвиквайки множество въпроси у феновете им.

Мъск и Елисън бяха на гости на Ред Бул, докато Безос беше забелязан в пита на Макларън. Може ли това да означава, че най-богатите хора на планетата обмислят да инвестират във Формула 1? Само времето ще покаже. Мъск обаче направи интересно предложение да направят надпревара между изцяло електрически автомобил и болид от Ф1.

 

Обзети от лудостта бяха и холивудските звезди Вин Дизел и Мишел Родригес, които също се отбиха през падока още в четвъртък. Двете звезди, които знаят какво е да се състезаваш с бързи коли от „Бързи и яростни“, прекараха време в гаража на Макларън.

Рапърът ASAP Роки също беше забелязан в падока, получавайки VIP обиколка на гаража на Мерцедес не от кой да е, а от седемкратния световен шампион Люис Хамилтън. 

Отборът по американски футбол Маями Делфинс също не остана по-назад, като рисийвърът Тайрийк Хил дори беше забелязан в екипировка на Алпин, показвайки подкрепата си за френския тим.