0

С ветовната организация по бокс с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) има вече планирано събитие в България и то е насрочено за 22 март 2024 г.

Билети за голямото събитие на 22 март ще откриете в Grabo.bg!

Още преди първото събитие на BKFC в Европейския съюз, което се проведе на 17-ти ноември в София, интересът към бойната галавечер беше голям и американският промоутър видя потенциала за развитие на турнирите и тук и директно започна планиране на следващото събитие в региона.

Съвместно с представителя на BKFC за Европа Любомир Геджев турнирът вече има следваща насрочена дата - 22-ри март, като твърде вероятно е тя да не е единствена за тази година.

Тепърва започва подготовката за файткартата на предстоящото събитие, като до момента единствено е ясно, че се водят преговори с Благой Иванов - Багата. От BKFC споделиха, че са отправили предложение към българина и очакват неговия отговор.

В главната битка на вечерта, в категория до 93 кг, ще се изправят двама от най-успешните български ММА бойци - Калоян Колев и Тони Маркулев. В събитието ще може да се види още сръбската легенда в смесените бойни изкуства Васко Бакочевич, впечатляващият Веселин Иванов-Лудия, който записа зрелищна победа в своя дебют за BKFC, завръщането в ринга на добре познати български имена като Николай Алексиев и Станой Табаков, дамски сблъсък, бойци от световно известни вериги като "Оne FC", "Glory" и още много други.