0

К убрат Пулев и Франк Мир ще се бият пред 40 000 зрители на „Глоуб Лайф Фийлд“ в Арлингтън, Тексас.
Това означава, че бейзболният стадион е почти разпродаден. Билетите за бойната гала са от $50 до 300, а началото й е 3 ч. в неделя сутринта. Кобрата трябва да излезе на триъгълния ринг с ръкавици за ММА към 6 ч. Тя ще бъде излъчвана по платформата FITE, по която ще има ексклузивен коментар на български език. В студиото ще бъдат Камен Петров и легендата Цачо Андрейковски, който е четирикратен носител на купа „Странджа” и двукратен европейски сребърен медалист.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev)


Според анкета сред феновете на специализирания сайт Fite.tv Кобрата е фаворит с внушителните 79% от участниците. 


Боксовите фенове в САЩ ще подкрепят Кубрат срещу Мир, обяви сензационно в интервю за YouTube канала Спортната джунгла коментаторът на предстоящата битка Шон Уийлок. „Мога да ви кажа, че има много американци, които обичат бокса и не им пука за ММА. Те ще подкрепят Пулев. Не им пука, че е българин. За тях е важно, че е боксьор“. 
“Аз съм боец и съм боксьор от доста време. Имам много опит и смятам, че трябва да го победя категорично – увери Кобрата. - Няма да го подценявам, всичко може да стане в този малък ринг, тъй като няма много място за маневри".