0

В тората галавечер „Триад Комбат”, организирана от Triller Fight Club, в която главната битка трябваше да е между топ боксьора ни в тежка категория Кубрат Пулев и бившия шампион от UFC Джуниор дос Сантос, няма да се проведе на 26 февруари, разкри журналистът Ариел Хелуани. Събитието трябваше да се проведе в Toyota Center в Хюстън, но от там потвърдиха, че е свалено от програмата.

Втората галавечер „Триад Комбат”, организирана от Triller Fight Club, в която главната битка трябваше да е между топ боксьора ни в тежка категория Кубрат Пулев и бившия шампион от UFC Джуниор дос Сантос, няма да се проведе на 26 февруари, разкри журналистът Ариел Хелуани. Събитието трябваше да се проведе в Toyota Center в Хюстън, но от там потвърдиха, че е свалено от програмата.

Според организаторите причината за отмяната на галавечерта са нарастващите случаи на COVID-19 в района на Хюстън. За сега нова дата не е обявена.

Малко по-късно от екипа на Triller пуснаха кратко изявление относно отлагането на бойната вечер. „Triller Fight Club реши да пренасрочи предстоящото на 26 февруари събитие „Триад Комбат” 2, което трябваше да се проведе в Toyota Center в Хюстън, Тексас.

Взехме това трудно решение, за да предпазим спортистите и феновете на бокса, ММА и Джейсън Алдийн (б.р. кънтри певецът трябваше да изнесе концерт по време на галавечерта). Преценихме, че предвид разпространението на вируса Omicron е в наш колективен интерес да отложим това голямо събитие на арената.

Парите за всички билети ще бъдат възстановени. Следете за още много вълнуващи новини за това къде и кой ще се бие в следващото ни шоу”, написаха от Triller.

„Триад Комбат” 2 не е единственото събитие в Toyota Center, отменено наскоро, тъй като концертите за Los Temerarios и The Weeknd също бяха премахнати от програмата.

Внезапното прекратяване на бойната вечер обаче предизвика много спекулации. Някои от тях твърдят, че отмяната е заради малкото продадени билети. След първите няколко дни, когато бяха изкупени почти всички скъпи пропуски, които осигуряват място близо до ринга, настъпи застой и продажбите драстично намаляха.