0

Д еян Кулушевски обяви на света, че ще става баща след поредния си силен мач за Тотнъм. 23-годишният швед, чиито родители са имигранти от Северна Македония, изигра основна роля за победата с 2:0 като гост на Нотингам Форест.

Шведът отбеляза гол и асистенция, а с това изравни постижение на Димитър Бербатов. Деян е сред четиримата футболисти на „шпорите“, вкарвали и правили асистенция в рамките на един мач в поне две последователни гостувания в елита на Англия. Първият футболист, правил такова нещо, е именно Бербо. Другите две звездни имена са тези на Хюн Мин Сон и Хари Кейн. „Кулушевски скоро може да се превърне в играч, струващ около 80-100 милиона паунда“, коментира Гари Невил след страхотното представяне на крилото.

В радостта си след гола Деян пъхна топката под фланелката си и така съобщи, че с колежката му Елдина Ахмич ще си имат бебе. Терминът на 29-годишната полузащитничка е през април, а детето ще е момиче. Елдина също е родена в Стокхолм, но в босненско семейство. С Деян се сгодиха на 31 май, а преди това участваха в тв риалити в родината си за известни спортисти и техните половинки.