0

С ъстезателката по овчарски скок Джесика Гарднър втрещи всички в Тик-Ток с признанието си. 21-годишната американска атлетка разкри, че има трето зърно – нещо, от което дълги години я е било срам.

„Да, вярна е, имам трето зърно, няма да лъжа – казва Гарднър във видеото. - Преди ме беше срам, но вече го приемам. Като деца сестра ми ме наричаше „тройното зърно“.

@jessgardner25 Replying to @Mike M ♬ original sound - Jess

Видео признанието на младата атлетка бе изгледано над милион пъти в Тик-Ток, а повечето коментари са в нейна подкрепа, като я окуражават за смелостта. Някои потребители на социалната мрежа дори споделят, че познават и други хор с трето зърно. 

Данни от изследвания сочат, че трето зърно имат от 1 до 5% от населението в света. Учените казват, че то по-често се появява от лявата страна на човешкото тяло, отколкото от дясната, както е при Джесика Гарднър.

Американката съвместява леката атлетика със следване в медицинския курс към Университета в Небраска в специалност реклама и връзки с обществеността. Личният й рекорд в овчарския скок е 4,17 м.