0

П оредният епизод от бурната любовна история на испанския нападател Хесе Родригес и половинката му Аура Руис завърши с годеж.
След години на скандали, събирания и раздели футболистът падна на колене пред любимата си жена по време на ваканция в Дубай. Той заложи на романтиката – листенца от червена роза по пода, фенери и звуците на цигулка. „Да, искам!!! Тези две думи бяха отговорът на въпроса, който обмислях най-дълго в живота си. Твоят отговор, скъпа, е началото на всичко“, похвали се 28-годишният Хесе, който сега играе във втородивизионния испански Лас Палмас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURAH RUIZ (@aurah.ruiz)

„Любовта винаги побеждава“, добави футболистът и така намекна за всички драматични моменти, през които минаха с Аура. В края на 2020-а тя косвено стана причина той да бъде освободен от ПСЖ. Тогава Хесе забърка поредица от скандали. Първо наруши мерките по време на парти, а след това изневери на любимата си с една от най-близките й приятелки.


През 2018-а пък Аура го даде на съд, обвинявайки го, че не се грижи за нея и сина им Ниян. Момчето се роди недоносено година по-рано и има редица увреждания. Хесе заведе контрадело за клевета.

Последният скандал между двамата е от октомври миналата година. Тогава сексбомбата опита да прегази Хесе след свада между двамата на паркинг. Тогава с мръсна газ тя мина през крака на нападателя, а кадри показаха как той куца и получава помощ от приятели.
Всичко това обаче вече е забравено. „Нямам думи да изразя това, което чувствам. Но ти го знаеш много добре и това е единственото, което има значение. Останалото не трябва да доказвам на никой друг“, написа Аура след предложението за брак.