0

З ащитникът на Англия и Нюкасъл Киъран Трипиър е пред развод със съпругата си Шарлът. Според „Сън“ проблемите между двамата се появили в последните месеци, но 33-годишният футболист оставил решението им за след европейското.

Това е и причината 35-годишната Шарлът да не придружи мъжа си в Германия заедно с трите им деца, въпреки че обичайно не пропуска негов мач. Интериорната дизайнерка каза „да“ на Трипиър в Кипър през 2016-а, а след това го дари със син Джейкъб (7) и дъщери Есме Роуз (5) и Айла Рей, която през май навърши 2 годинки.

По повод евентуалния крах на брака им Шарлът публикува загадъчно съобщение в Инстаграм, което гласи: „Рано или късно преодоляваш това, която никога не си мислил, че ще успееш да преживееш, и това е най-хубавото чувство на света“.

Медиите на Острова твърдят, че за продажба е дадена и семейната къща за 3,8 млн. паунда в Нюкасъл.

Първата криза между Киарън и Шарлът дойде през май 2023-а, когато на празненство с клубния си отбор награби блондинка в караоке бар. Той прегърна жената преди да я обвие с ръце и да я хване за дупето. Докато Трипиър отбелязваше класирането на Нюкасъл в Шампионската лига, законната му половинка бе на ваканция в Испания. Впоследствие десният бек, който печели по 130 000 паунда седмично, закъсня за сбора преди евроквалификацията с Украйна през септември заради „лични ангажименти“. Тогава Киъран получи разрешение от Гарет Саутгейт да отиде на почивка с Шарлът, която пусна техни снимки от езерото Комо в Италия.

На самото европейско Трипиър не игра срещу Испания на финала, като загуби титулярното си място за сметка на 29-годишния Люк Шоу. Киарън обобщи така представянето на Трите лъва: „Дадохме всичко, на което бяхме способни. Отборът ни бе в добро състояние и данните от пробяганото разстояние от отделните футболисти са показателни. Най-вероятно имаме най-голям километраж от всички участници, така че умората не е извинение. Все пак младите ни играчи научиха много от този турнир и се представиха добре. В развитието на турнира видяхте колко добър колектив имаме, но за съжаление във футбола нищо не е гарантирано".