0

К ристиано Роналдо изненада любимата Джорджина, стискайки я здраво за дупето.

Нападателят на Ал Насър не устоя на това, което гледа всеки ден, а именно – сочните задни части на брюнетката, изложени на показ в бели прашки. Пикантните кадри са от яхта за милиони във водите на любимия на звездите Сен Тропе. Семейството обикаля Френската Ривиера, след като миналата седмица нападателят бе награден на церемония в Монако за голмайстор №1 в историята на Шампионската лига.

Снимката с ръката на Кристиано върху дупето на Джорджина бързо обиколи социалните мрежи и предизвика много реакции. „Тя е късметлийка да има Роналдо, но той също е късметлия да има Джорджина“, „Кристиано се наслаждава на Джорджина“, са сред най-любопитните коментари в X.

Самата брюнетка, която от 8 години владее сърцето на португалеца, също сподели снимки от семейната ваканция. „Обичам ви“, написа тя под кадрите с любимия мъж и децата, които показват много любов, но и много лукс.

10 години по-късно темата за интимните отношения между Кристиано Роналдо и сексапилната Алисън Екман все още е актуална.

Американката разказа за срещата си със звездата през 2014 година в предаване по телевизия Telecinco. Двамата се запознали по време на презентация на парфюм. Алисън, вече на 33, била избрана, тъй като говорела английски. „Той е истински джентълмен, любезен, забавен“, припомни си красавицата, която след кариера в телевизията и на музикалната сцена реши да се пробва и в OnlyFans. „След събитието ме покани на по питие в дома си. Съгласих се при условие, че шофьорът му след това ме изпрати. Точна така и стана, между нас не е имало нищо повече“, призна американката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aly Eckmann (@alyeckmann)