0

И талианският национал Николо Дзаниоло не се задържа дълго при една жена.

Той скача от цвят на цвят, а най-новата му тръпка е бивша участничка в „Биг брадър“, разкриха медиите на Ботуша. Сега сърцето му владее Солей Сордже, която през 2014-а завърши седма в Мис Италия. Двамата не са обявили официално връзката си, но ги издадоха публикации в социалните мрежи. Хубавицата и футболистът споделиха еднакви кадри от Лигурия само в рамките на няколко минути. Според клюкарите връзката им е прясна – само на няколко седмици, в които Николо на няколко пъти летял до родината от Англия, където играе за Астън Вила.

Солей е негова кака – на 29 е и е с 5 години по-голяма от играча. „Сваля границата“, пошегуваха се потребители на Инстаграм, явно имайки предвид увлечението на атакуващия халф към по-възрастни жени и по-специално към бившата на Григор - Мадалина Геня. Румънката и италианецът бяха за кратко заедно в началото на 2021 г. Любовта с 12 години по-голяма жена обаче ядоса сериозно майката на Дзаниоло. „Тя не е много по-млада от мен (б.р. - сега тя е на 45, Мади е на 36). Опитваме се да му отворим очите за разликата във възрастта“, коментира тогава Франческа, която също е голяма красавица.

След Геня италианецът ходеше с Киара Насти, която сега има дете от футболиста на Лацио Матия Дзакани. Преди това пък въртеше любов със Сара Скарпота, която изостави, докато беше бременна с детето му.

„Родена в Америка, направена в Италия“ - така новата Солей представя себе си в Инстаграм. Тя също е много успешна – през 2014-а завърши седма в Мис Италия и оттам кариерата й тръгна нагоре. Тя гради кариера на телевизионния екран като водеща и коментатор в риалити предавания. Има и няколко роли в киното.

Солей е родена в Лос Анджелис от майка американка, която е много търсен йога инструктор, и баща италианец. Когато е на 6, се завръща с татко си в Европа, а от време на време се връща при мама в САЩ. Завършила е икономика в университета в Рим, но до момента по никакъв начин не показва, че ще се занимава с това в живота.