0

З вездата от You Tube Джейк Пол пристигна яхнал кон за откритата тренировка преди утрешния боксов сблъсък с Андерсон Силва в Аризона.

25-годишният американец се връща на ринга срещу един от най-големите шампиони в историята на UFC. Боят е в Аризона и ще е първи за Пол от 10 месеца, след като двата организирани от него през август се провалиха.

„Влизам във война – заяви Пол. - Чувствам се като воин или гладиатор. Силва е един от най-добрите бойци в света, истинска легенда. Няма да е лесен бой и затова трябваше да дойда на кон, все едно отивам на война”.

Последният бой на Джейк бе през декември, когато нокаутира друга бивша UFC сензация - Тайрон Уудли. Пол е побеждавал на ринга още веднъж Уудли по точки, а също така нокаутира друг ютубър – AnEsonGib, а другите му успехи са срещу бившия баскетболист от НБА Нейт Робинсън и пенсионирания боец от UFC Бен Аскрен.

На сухо

Така че Джейк се надява да увеличи серията си до 7-0 срещу далеч по-опитния Силва (47 г.). Бразилецът, който живее в Лос Анджелис, спечели два профимача в бокса през 2021-ва след 16-годишно отсъствие по време на кариерата си в UFC.

По време на подготовката си Пол спазвал обет за въздържание. „Веднъж или два пъти не издържах и на следващия ден отнесох допълнителен спаринг. Треньорът ми Би Джей Флорес веднага ме надушваше и ме попита „Правихте ли секс снощи?“. Нямаше нужда да му отговарям, но ако това ще ме направи и с 1% по-добър, си струва усилието“, коментира младокът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

 

Флорес, който се би с Тони Белю за титлата на WBC в тежка категория през 2016 г., вярва, че Пол става „по-бавен“ и „не толкова яростен“ след секс, което го принудило да въведе забраната. “Когато я наруши, е очевидно за човек като мен, който се занимава с бокс от 33 години. Древните воини са се лишавали от определени неща, преди да отидат на битка и е важно Джейк да се жертва“, заяви треньорът.

Гаджето на Джейк – Джулия Роуз, има 1 милион последователи в Инстаграм благодарение на божественото си тяло. През март обаче с Пол спряха да се следват в социалните мрежи и според запознати са започнали да излизат и с други хора.