0

Г оляма каша забърка асът на американския Бъфало Билс Стефон Дигс.

28-годишният играч решил да празнува Свети Валентин не с една, а с две жени. Разбира се, те не знаели една за друга. За да не се разкъсва много-много, той ги поканил в един и същи хотел, но в две различни стаи. Така можел да обръща внимание и на двете, прибягвайки по коридора.

Стефон обаче не предвидил едно - социалните мрежи. Той бил разкрит, след като и двете жени решили да се похвалят пред приятели и последователи. Те публикували снимки и клипове от романтичната вечер с уайлд ресивъра на Бъфало Билс. Тимът този сезон стигна до плейофите на НФЛ, след които с титлата триумфира Лас Анджелис Рамс.
Мацките показали пълните си с цветя хотелски стаи и отбелязали, че са именно от Дигс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tae Tae (@lashontae)

Едната измамена жена е корейката Тае Хекард, който я родена през април 1978 г. в Сеул, но когато е на 5, се мести с родителите си в САЩ. Къдрокосата дама със артистичен псевдоним Лашонте е популярно име от екрана. Участник е в редица риалити предавания, а клюките твърдят, че
четири години е служила в резерва на американската армия. Тя има син от бившия баскетболиста от НБА Брандън Дженингс, който вече е на 6 и носи името на татко си. С Дигс тя се среща от 2019-а, като на няколко пъти се събираха и разделяха.

Другата мацка се казва Алиша Рене, но за разлика от Тае за нея не се знае нищо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alesha Rene (@alesha_rene)