0

Н ова звездна двойка е основна тема за разговори на светските хроникьори в Сърбия. Любовта разцъфна в музикалните среди между младия рапър Михайло Вероувоич–Вояж и Лара Воркапич.

Атрактивната дама е дъщеря на бившия футболист, а сега мениджър Любомир Воркапич. 

55-годишният вече сърбин има два кратки периода в Славия. Те му бяха достатъчни да завърже здрави връзки у нас и след това, вече като мениджър в агенцията на Предраг Миятович, доведе редица сръбски играчи в България, съдейства и за трансферите на наши в чужбина, в това число и на Благой Георгиев в Алавес.

Воркапич беше и в основата на договора между Левски и треньора Славиша Йоканович, с когото са добри приятели от съвместния им престой във Войводина и Партизан.

Връзката на госпожица Воркапич с Вояж е прясна, но и двамата все още не са обявили нищо официално. Лара също се занимава с музика и вече има записани няколко парчета, има опит и като актриса – снимала се е в два сериала, както и във филма „Емилия“, в който изпълнява главната роля.

Брюнетката живее в Маями, но напоследък все по-често пътува до Сърбия и като причина за това се изтъква именно любовта с рапъра. Красавицата води луксозен живот, с който неизменно се хвали в социалните мрежи.

21-годишният Вояж пък е изключително популярен сред тийнейджърите в Сърбия. Неговите хитове превземат музикалните класации, а той – сърцата на девойките. Тази година той имаше кратка връзка с инфлуенсърката Джина, дъщеря на популярния певец Харис Джинович. Преди това пък беше с колежката си Анджела Игнятович – Бресквица (превод от сръбски - Прасковка), с която дори направиха дует.

Неговата история е много интересна и драматична. Баща му Милан бил телохранител на премиера Зоран Джинджич, който беше убит в центъра на Белград на 12 март 2003 година. При атентата г-н Вероуович е ранен, а в дните след него мафията заплашва цялото му семейство. Това налага той и съпругата му Жана да избягат със синовете си Михайло и Василиe в Страсбург (Фр), където остават до 2007-а.