0

С ензационният шампион от Индиън Уелс Тейлър Фриц благодари първо на гаджето си, след като триумфира с най-голямата титла в своята кариера.

24-годишният американец е луд по Морган Ридъл от 2020-а и оттогава тя неизменно го придружава по турнири.  Блондинката дори успя да превърне това в успешен бизнес, защото пълни социалните мрежи със сцени от луксозния си начин на живот. Освен че трупа нови и нови последователи, Морган обяви, че има и мисия – да направи отново тениса готин сред хората. В клипче в Тик-Ток, събрало 4 милиона гледания, тя в рамките на минута обобщава това, което всеки тепърва навлизащ в тениса трябва да знае за него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

 

„Мисля, че това, което тя прави, е страхотно за нашия спорт. Много хора го гледаха. Аз съм професионален тенисист. Аз се прехранвам от това. И съм съгласен на 100% с всичко в това видео“, обясни 13-ият в света Тейлър.

Неговата половинка е от полски произход и е завършила английска литература в Ню Йорк, а сега живее в Лос Анджелис. Това обаче се случва в краткото време, когато не е на път с Фриц. Неотдавна тя публикува снимка, на която вдига наздравица на плажа. „Когато започнеш да излизаш със спортна звезда, буквално ти се налага да обикаляш целия свят, да се обличаш яко и да ходиш на тенис мачове“, описа живота си Морган.

Самият Тейлър е един от играчите, чиято кариера се следи от камерите на Netflix. Платформата подготвя риалити формата за сезона в тениса, след като дебютира с изключително успешно риалити за Формула 1.