0

Л юбовната история на един от големите хърватски герои Бруно Петкович започнала с молба за интервю.

В края на 2019-а нападателят се срещнал с красивата журналистка от националната телевизия Ива Шарич. Тя получила задачата да направи материал за футболиста, който правел фурор в първенството с екипа на Динамо (Загреб). Видели се и повече не се разделили. Хубавицата е до него и в Катар и видя как той вкарва за 1:1 срещу Бразилия, за да се стигне до дузпи и Хърватия да продължи напред.

Година след първата среща двамата станаха родители на син Адриан. Момчето, вече на 2, се радва на голямо внимание не само от мама и татко, но и от двамата батковци Карлос и Леон. Те са плод от любовта на брюнетката с бившия национал Йерко Леко.

„Бруно е супербаща, ангажиран е с отглеждането и възпитанието на децата. Живеем обикновен живот, пълен с училищни задължения и тренировки. С четирима мъже вкъщи е доста забавно“, разкри пред „Слободна Далмация“ 33-годишната Ива, която е модел и дипломиран икономист.

На стадиона срещу Бразилия беше и най-популярната фенка на хърватите – Ивана Кнол. Пищната мадама отново събра очите, като този път бе надминала себе си и се яви само по сутиен. Надолу пък бе заложила на червен кожен панталон. Това никак не се хареса на охраната и тя любезно беше помолена да напусне трибуните.

Това обаче никак не я впечатли и след хърватската победа Ивана даде воля на емоциите си. По време на световното госпожица Кнол се сдоби с цяла армия фенове и в Инстаграм вече се радва на 2 милиона последователи.