0

И талия говори за най-новата светска двойка между красавица от шоубизнеса и футболист, след като любовта си публично обявиха Елеонора Инкардона и Самуеле Ричи.

Двамата публикуваха обща снимка на стори в Инстаграм, на която сияят един до друг. Новината за минути обиколи клюкарските издания, които от години се занимават с красивата брюнетка. Този път акцентът пада върху факта, че тя е с 10 години по-голяма от гаджето си – вече навърши 33 през януари, а той ще стане на 23 през август.

Ричи за първи път попада на светските страници на изданията на Ботуша. Преди да се хване с кака си Елеонора, за личния му живот не се знаеше и пишеше.

Той е роден в един от най-красивите региони в Италия – Тоскана, в 27-хилядния град Понтедера. Сестра му Сара е баскетболистка и е неговият най-верен фен. Самуеле играе в Торино от началото на 2022-ра, преди това беше част от Емполи. За националния отбор на Италия има два мача през 2022-ра.

За разлика от него гаджето му е сред популярните хора в страната и се радва на 1 милион последователи в Инстаграм, което е огромна бройка, сравнено с неговите скромни 57 000. Кръвта на хубавицата е гореща, тя е от Сицилия, а звездата й изгря още през 2010 година, когато бе сред претендентките в конкурса „Мис Италия“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ricci (@ricci_sara_28)

В родината си Инкардона е позната и като бившата снаха и колежка в телевизията на най-сексапилната журналистка Дилета Леота. Тя беше омъжена за брата на репортерката Мирко Манола, който е много търсен пластичен хирург.

Елеонора не е говорила открито за футболните си пристрастия, но се смята, че е фен на Интер. Сега обаче ще трябва да насочи вниманието си към Торино, за да подкрепя своето момче Самуеле.