0

И звестна американска блогърка разобличи мита за идеалния семеен живот на Леброн Джеймс.

Според София Франклин баскетболистът редовно кръшкал на съпругата си Савана. Тя разкри това пред Адам Левин, вокалист на поп рок групата Maroon 5. Музикантът гостува в подкаста на красавицата и двамата се разговориха за изневерите. Тя първо спомена за Леонардо ди Каприо, а след това дойде реч и за легендарния спортист. „Леброн Джеймс? Същият е. Организира различни партита и кара гостите да подписват договор за конфиденциалност, присъстват и жени. Не знаехте ли? Нима не знаехте, че Леброн е измамник“, твърди София.

 

Твърденията на блогърката предизвикаха гневна реакция от страна на феновете на Леброн. Те са категорични, че тя трупа популярност на гърба на идола на милиони по цял свят.


37-годишният баскетболист на ЛА Лейкърс и съпругата му Савана са заедно още от училищната скамейка. Те се венчаха през септември 2014-а в Сан Диего, а от любовта им се родиха три деца – синовете Брони, на 18 години и Брайс (15 г.), а най-малка е щерката Жури (8 г).

Първите писания за неверния Леброн се появиха още преди две години. Тогава тръгна слух, че той мами любимата си с популярния Инстаграм модел София Джамора. Обвиненията бяха хвърлени от бивша дружка на красавицата. „Вероятно аз съм единствената, която не е фен на Леброн Джеймс. Сигурно е така, тъй като никога не съм харесвала хора, които изневеряват на жените си. Още повече със София Джамора“, написа в социалните мрежи Халити, която е съпруга на играча от НФЛ Ник Ванет.