0

К ристиано Роналдо се похвали със своя шестокласник, но феновете повече се впечатлиха от лакираните в черно нокти на краката на футболната легенда.

Петкратният носител на "Златната топка" сподели в социалните мрежи снимка, на която тренира във фитнеса с Кристиано-младши

Феновете видяха две снимки, на които двамата футболисти показват плочките си на корема. Бившият ас на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид написа под публикацията: "Днес с моя партньор ❤."

Коментарите на феновете обаче акцентираха върху това, което се видя на босите стъпала на таткото, а именно лакирани с черен лак нокти.

Оказа се обаче, че това не е поредна мода, която футболистът налага, а е с медицински съображения.

Според източник на немското издание Bild спортистите лакират ноктите си или ги покриват със защитен слой, за да ги предпазят от гъбички и бактерии, които се образуват след дългото стоене на потните крака в бутонките по време на тренировки. 

Младият Кристиано пък разкри намерението си да играе с баща си, след като през октомври подписа договор за трансфер в Ал-Насър.

13-годишният футболист трябва да изяде още много хляб, за да достигне легендарното ниво на баща си, но изглежда е на прав път, смятат специалистите.