0

М ъката по бившата му партньорка Шакира, майка на децата му Саша и Милан, сложи край на траялия не повече от 6 месеца любовен роман между Жерар Пике и 23-годишната Клара Чиа, съобщи Socialité. 

Двойката, която се показваше публично, без да се крие от медиите, е сложила край на своята шестмесечна любов.

Според програмата Telecinco, която цитира информация от уебсайта Culemanía, основната причина за разрива е Шакира. Колумбийката много липсвала на бившия капитан на Барселона. Тя скоро ще се премести да живее в Маями с двете им деца, далеч от Пике.

Бащата на Саша и Милан обаче възнамерява също да купи имот в САЩ, за да бъде по-близо до синовете си. А тази идея никак не съвпадала с плановете на Клара, която ставала все по-изнервена от преследващите я журналисти и папараци. Младата жена се тормозела и от омразата, насочена към нея от някои фенове на Пике и Шакира, считащи я за виновник за раздялата.

Слух за възможна раздяла между Пике и Клара тръгна след като двамата бяха видяни да спорят оживено на барселонска улица, като Клара Чиа изглеждаше леко отчаяна, докато Пике я обвинявал за нещо, държейки я за ръката.

Той отнесе и гневни критики за това, че демонстративно избърса устните си след целувка с младата жена в жест, тълкуван като отхвърлянето й.

Досега нито един от двамата не е потвърдил или отхвърлил информациите за скъсването им.