0

О правданият за шест изнасилвания Бенжамен Менди се оказа баща на 3-годишна дъщеря.

Момиченцето е от връзката му за една нощ с испанката Йоланда Агуеро през юли 2019-а. Двамата се запознали по време на ваканцията на футболиста на Манчестър Сити, тогава в разгара на славните си дни. Той бил в Барселона и именно в луксозен местен хотел срещнал банкерката, която отишла за по питие с приятелка. Двете компании се обединили и завършили в близък апартамент, нает от авер на защитника.

„Беше приятно, привличането беше взаимно. Бъбрехме си, имаше приятна музика. След танците той ме придърпа в скута си. Нямах представа кой е, приятелката ми каза, че е футболист. По-късно Бне ме хвана за ръката и се насочихме към една спалня, където правихме секс“, разказа пред „Сън“ Йоланда, която вече е на 41 и е с 13 години по-голяма от Менди.
Пет седмици по-късно разбрала, че е бременна. На 22 април 2020-а дала живот на дъщеря си след спешно цезарово сечение. В акта за раждане не посочила името на бащата, въпреки че бившият френски национал в нито един момент не оспорвал.

Сега французинът плаща около 350 паунда издръжка, въпреки че заплатата му в Манчестър сити е 90 000 на седмица. Той обаче не я получава от септември 2021-а, когато беше обвинен в осем изнасилвания. По 6 беше оправдан в началото на тази година, а делото по две все още тече.

„Сумата е добре дошла, но все пак се страхувам как ще свържа двата края. Получавах държавна помощ, но парите вече свършиха. Плащам и ипотека, така че разчитам на малкото спестявания, които имам, и на родителите си“, разказа Йоланда, която живее в малък едностаен апартамент в Бадалона.

Тя разкри също така, че Менди е виждал дъщеря си един път, когато двете го посетили в Манчестър. „Иска ми се по-често да е с нея, да я вижда как расте. Тя обича да играе футбол и има страхотен ляв крак, също като баща си. Хубаво е да имам пари, за да плащам за извънкласни дейности, когато започне училище“, сподели още испанката.