0

М ис Италия 2019 Каролина Страмаре чака първо дете от нападателя на Торино Пиетро Пелегри. 25-годишната сексбомба, която отдавна си пада по футболисти и е голяма фенка на Ювентус, съобщи радостната вест в Инстаграм.

Тя показа коремчето пред своите 522 000 последователи в Инстаграм и написа: „Животът ни подари най-голямата благословия. Скоро ще бъдем мама и татко“. Последния месец влюбените прекараха основно в Гърция, като от споделяните кадри от Миконос феновете заподозряха за бременността на Страмаре.

За връзката на Каролина с Пелегри (23) стана ясно миналия август, след като през пролетта горещата брюнетка се раздели с голмайстора на Юве Душан Влахович.

Преди това пък имаше връзка с румънския вратар Йонуц Раду, а мина и през леглото на испанския национал Маркос Алонсо. От своя страна Пелегри излизаше доскоро с една от дъщерите на покойния Синиша Михайлович – Виктория.

От интервю на Страмаре стана ясно, че Пиетро я е ухажвал от съвсем малък. „Той за първи път ми писа преди 8 години, но аз така и не му отговорих - обясни красавицата, която е учила в академията за изящни изкуства в Сан Ремо. - Пиетро обаче не се отказа, въпреки че ми се ядосваше и така разбрах колко съм му ценна. Тогава през май дойде в Милано с извинението, че уж има вечеря с отбора, но всъщност искаше да ме види. Малко поддадох и той ме покани да излезем няколко пъти. Накратко това познанство беше дълго и трудно спечелено“.

Моделката спечели обичта на сънародниците си през септември 2019-а, когато бе избрана за Мис Италия пред очите на баба си и дядо си, а короната й сложи Джина Лолобриджида. Тогава Каролина посвети короната на майка си, починала от рак година по-рано.