0

"Когато бях на 20 години, алкохолът ми служеше за отдушник", призна в подкаст бившият капитан на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия Уейн Руни, който твърде млад е бил под огромно напрежение.

"Прибирах се вкъщи, прекарвах няколко дни затворен, като не излизах. Пиех почти до припадък", заяви Руни, eдин от големите любимци на великия мениджър на „червените дяволи“ сър Алекс Фъргюсън.

Уейн прави дебюта си в професионалния футбол с Евертън още на 16-годишна възраст, става национал на 17 години, а на 18 преминава в Манчестър Юнайтед, където става голмайстор №1 в историята.

"Не исках да бъда с другите, защото понякога се чувстваш притеснен. Имаш чувството, че си разочаровал хората и в крайна сметка не знаех как да се справя със ситуацията", каза Руни пред подкаста на бившия национал на Англия по ръгби Роб Бъроу.

"Когато не потърсиш съвет и помощ от другите, можеш да се озовеш в дълбока дупка. Това ми се случи в период от няколко години. За щастие днес нямам проблем да говоря за проблемите си с хората", каза 38-годишният Руни, сега мениджър на Бирмингам Сити.

Източник: БТА