0

Н ападателят на Волфсбург Макс Крузе се показа като доста разкрепостен мъж.

34-годишният бивш национал на Бундестима бе забелязан на еротичния панаир „Венера“ в Берлин. Разбира се, Крузе не бе сам, а в компанията на съпругата си Дилара. На щандовете двойката разглеждаше играчките за възрастни, като футболистът обясняваше подробно коя за каква цел се използва.

Еротичният панаир „Венера“ събира над 30 000 посетители годишно. На щандовете те могат да се запознаят с новите секспродукти на 250 фирми от 40 държави. Централна атракция е и 20-метровият подиум, на който дефилират звезди от порнофилмите. Желаещите, а те не са никак малко, могат да се снимат и вземат автографи от актрисите. Също така има и награди, но те са само за ВИП гости. Медиите в Германия не пишат дали Крузе и жена му са сред тях.

Голаджията предложи брак на Дилара в ефир, докато даваше интервю след победата на Бундестима с 3:2 над Саудитска Арабия на олимпиадата в Токио. Декември миналата година те сключиха брак, който отбелязаха в бар с 20-ина роднини и приятели.

Крузе има достатъчно време да посещава каквито панаири си пожелае, пишат в родината му. В момента нападателят се възстановява от контузия. Докато тече рехабилитационната му програма, той успя да стигне и до чешкия град Розвадов, където се намира най-големият покер салон в Европа. Нападателят се надяваше да се завърне на терена до края на октомври, но това не се случи. „Неочаквано много време“, написа Крузе по повод възстановяването. „Но пък най-неочаквано мога да участвам в турнири по покер“, добавя футболистът.

Макс направи прилична кариера с отборите на Борусия (М), Вердер, Унион Берлин и Волфсбург. Бе и национал, но през март 2016 г. тогавашният селекционер Йоаким Льов го отстрани заради негативни изказвания на играча пред пресата.