0

П лейбоят на бразилския футбол Неймар не си губи времето, докато лекува тежката си контузия. Само 9 месеца след като последната му сериозна приятелка Бруна Бианкарди го дари с дъщеря Мави, сега той стана баща от друга моделка – Аманда Кимбърли.

С нея 32-годишният футболист имал съвсем кратък флирт в Барселона, който доведе до окончателната раздяла с Бруна, преглътнала предишните му забежки. Неймар вече заяви, че ще поиска ДНК тест, когато бебето на Аманда се роди. То проплака в сряда в болницата „Сао Луис Стар“ в Сао Пауло, като таткото вече го е видял. На посещение са отишли също майката на звездата - Надин, сестра му Рафаела Сантос и синът му Дави Лука. Последният е плод на връзката на Неймар с първото му гадже Каролина. Когато наследникът му се роди през август 2011-а, нападателят беше едва на 19 г., а Каролина – на 17.

Медиите в Бразилия твърдят, че третото дете на Неймар ще се казва Хелена. Нейна кръстница ще стане леля й Рафаела, която е близка приятелка на Кимбърли. Преди време бъдещата майка се похвали в социалните мрежи с подарък от Рафаела – табелка за врата с името Хелена. Тя показа и друг дар от клана Неймар, а именно верижка с висулка кукла. Именно такава, но с две фигурки, носи голаджията на Ал-Хилал в знак на обич към Дави Лука и Мави.

Заради най-неприятната травма във футбола - скъсани предна кръстна връзка и менискус – Неймар не е играл от 18 октомври. Тогава той се контузи по време на световната квалификация с Уругвай, загубена от бразилците с 0:2. Преди това той беше купен от саудитците с трансфер от Пари Сен Жермен на стойност 90 млн. евро.