0

Ж ивотът на испанката Сесилия Сопеня е мечта за много жени – тя има 540 000 последователи в Youtube, 875 000 в ТикТок и 156 000 в Инстаграм, а вече и в OnlyFans.

Заради цензурата в YouTube 36-годишната учителка по математика решава да се освободи напълно в платената платформа за възрастни  OnlyFans. „Там се вижда всичко, излязох да се забавлявам, да си прекарам добре, много в мой стил“, споделя Сесилия пред „Марка“. 

„Сама съм си режисьор, продуцент и актриса, правя всичко, защото искам, както искам и с когото искам. За да бъдете мой приятел, трябва да платите месечен абонамент, например в момента цената е 34 евро“, добавя тя.

Но Сесилия не се задоволява само с „долче вита“, тя има и спортна жилка още от малка, свързана е здраво с колоезденето. И сега тя е пред ново предизвикателство, и то екстремно: колоездене в пустинята в Titan Desert – над 600 км за 6 дни в мароканската част на Сахара от Атласките планини със 7000 м общо изкачване.

„Това е първият ми Titan, но се състезавам от 2008 г., аз съм фен на колоезденето, винаги! Кариерата ми беше прекъсната, защото бях млада майка, на 22 години, не можех да ходя на състезания, защото нямах детегледачка , посветих се на това да бъда майка. През 2016 г. имах инцидент и спрях, посветих се на обучение и работа като учител по математика“, разказва тя, според която само в социалните мрежи „щастието е истинско, защото е споделено“.

„Започнах през 2020 г. здраво в социалните мрежи, с половин милион абонати в youtube, скоро ще стигна милион в tik tok. 

Качих 90 видеоклипа за един ден, миналия уикенд, например, качих 80 в събота и 80 в неделя. Направих 5000 видеоклипа за 3 години“, изтъква още Сесилия, която сама е инвестирала в професионално оборудване и техника.

„OnlyFans вече се отнася до друго съдържание, това е друга платформа. След като достигнах 200 000 абонати в YouTube, вече се чувствах силна и уверена в това, което правя, и си казах: „Ще се освободя напълно“. 

Тъй като в YouTube има известна цензура във видеоклиповете, и аз казах, ще отида при Onlyfans - няма да имам хейтъри там, нито ще ми попречат да направя видеоклипове печеливши. Това наистина щеше да бъде платформа, където щях да се чувствам по-удобно. И аз никого не наранявам, обичам това, което правя, хората, които са с мен, си прекарват страхотно и всички се наслаждаваме. 

Чувствам се като свободна и овластена жена, защото правя това, което искам, с моите ресурси. Например мога да си позволя да дойда на Титан Desert.”