0

Ф утболната легенда Джърмейн Дефо е изпращал съобщения с покани за секс към медицинска сестра само месец след като вдигна голяма сватба.

39-годишният бивш нападател, който сега работи като тв коментатор, се опитал да примами жената на разходка със своя Рейндж Роувър, за да се позабавляват на задната седалка.
Дефо за първи път се свързал с 40-годишната дама, чието име „Сън“ не назовава, на 14 юли. Всъщност двамата се запознали в бар преди години, но тогава свалката им нямала продължение. „Поддържахме малка връзка през “Уотсап“, но не бях говорила с него от векове. После изведнъж започна да ми пише съобщения в Инстаграм. Той отчаяно искаше да се срещне с мен и флиртувахме много. Но не се оказа много мил – очевидно искаше само едно нещо”, разказа медицинската сестра, която e и майка.

Когато научила, че Джърмейн е женен, тя дала заден. „В началото за мен той бе могъщият, известният и богат бивш футболист. Чатът ни бе забавен, но се почувствах зле. Не би било честно спрямо съпругата му. Кой, за Бога, прави това толкова скоро, след като е обещал да прекара остатъка от живота си с някого?“, възмути се обектът на интереса на Дефо.

Някогашният ас на Тотнъм, който работи като треньор в младежката формация на клуба, се закле във вярност пред 360 гости на Дона Тиърни (40) на 4 юни. Церемонията се състоя във величествения хотел „Клайвдън Хаус“ и излезе на младоженеца 200 000 лири. Кадрите от събитието бяха продадени на списание OK! и бяха представени на цели 14 страници. Пред изданието плейбоят, който никога не се беше женил, коментира: “Това е моето бъдеще, това е завинаги и това е човекът, с когото искам да прекарам остатъка от живота си”.

След това с Дона се насладиха на разточителен меден месец на Малдивите, но явно булката бързо е писнала на голаджията. На 6 юли той пусна тяхна снимка от „Уимбълдън“, но броени дни по-късно започнал да праща гласови съобщения на медицинската сестра и да я наричат бейби.

По ирония на съдбата Дефоу и Дона се намерили именно чрез социалните мрежи. Там той започнал да харесва снимки на козметичката, докато през януари 2021-ва не се видели на живо на благотворително събитие.