0

Ю ношеската шампионка от „Уимбълдън 2015“ София Жук е намерила любовта на живота си след дълги години самота.

Тази година руската сексбомба се е омъжила за свой сънародник. Бившата тенисистка призна пред Sports.ru, че е изоставила кариерата си, защото започнала да получава нервни сривове.
Било й приятно да играе в юношеския тур, но когато навлязла при жените, а тя била подложена на огромен натиск от родителите си, които прибирали и парите й от наградни фондове. Майка й била с нея 24/7 и София се криела в банята, за да е сама.

“Съпругът ми много ми помогна да се възстановя от стреса. Години наред се борех сама в САЩ, нямах финансова и морална подкрепа. Дълго време ми трябваше да си стъпя на краката и да създам компания за рент-а-кар. Покрай това се събрах с мъжа ми, от когото често взимах коли. Винаги ми е бил симпатичен, но не мислех, че ще ми обърне внимание. Когато за първи път ми даде пари, се разридах.  За рождения ден пък ми подари колата от детските ми мечти - Мерцедес S63 кабриолет. Неотдавна мъжът ми стана на 45, той е от Москва, преместил се е във Флорида през 2015-а. Освен общия ни бизнес, има още десетина“, разказа 23-годишната блондинка, която стигна до №116 в ранглистата.

На Жук й се присънило как си увеличава гърдите. „Сръгах мъжа ми в леглото и му казах: „Искам гърди“, а той: „Прави, каквото знаеш, само ме остави да спя. Платих за корекцията кеш и затова ми я направиха веднага. Тук 90% тези операции са на кредит и минават няколко месеца преди да те сложат под ножа, за да можеш да платиш част от сумата. След операцията много болеше, но после гърдите се отпуснаха и станаха меки“.

В сайта за платено съдържание София си открила профил от любопитство колко може да изкараш, без да пускаш развратно съдържание. „Правех си просто снимки по бельо пред огледалото и от тях изкарах $4500 за пет дни, а не се показвах гола и не водех секскореспонденция. Ще си взема парите и ще закрия акаунта си, за да не ме наричат проститутка. Възпитана съм постарому, имам висок морал. Докато нямах никакви пари, си казвах – по-добре да умра от глад, отколкото да се продам за пари“, увери московчанката.