0

Елма Авейро, една от сестрите на Кристиано Роналдо, обяви закриването на магазина за дрехи CR7 в родната Мадейра след повече от 15 години работа.

„Много големи проекти са в ход, много вложена енергия, време, обич и любов на семейството ми. Тъй като времето не стига за всичко и тъй като животът се състои от етапи, след 15 години реших да затворя една глава от живота си. Решението не беше лесно, защото оттук започна мечтата ми”, обясни тя решението си през профила си в социалните мрежи, като показа вече празните рафтове на заведението.

„Много спомени и моменти, които ще бъдат отбелязани завинаги на тази страница, които ще пазя в сърцето си“, добави тя

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

Това обаче не е първият магазин или първият бизнес, който Роналдо и членовете на семейството му затварят през последните години. Миналата година те затвориха вратите на ресторант в Мадейра и през 2020 г. трябваше да свалят щорите на магазина за дрехи CR7, намиращ се във Виламура, в Алгарве, вероятно заради слаби продажби.

Освен това преди няколко години те трябваше да направят същото с заведението, което Кристиано притежаваше в квартал Parque de las Naciones в Лисабон.

Магазините за дрехи и неговата фирма CR7 са един от бизнесите, в които Кристиано е вложил най-много усилия и ентусиазъм. Слънчеви очила, парфюми, дънки, обувки, бельо – момчето от Мадейра пусна практически всичко на пазара и се заемаше с популяризирането му в социалните мрежи, но има места, където не постигна очакваните приходи.

Роналдо обаче успя да диверсифицира състоянието си и инвестира в хотели с Pestana Group, отвори фитнес зали и се захване с бизнеса с трансплантация на коса благодарение на Insparya. Най-новата идея на португалеца са естетични процедури за придобиване на целогодишен загорял тен.