0

М МА звездата Айлин Перес отпразнува победата си срещу Люси Пудилова на галавечерта в Лас Вегас по интересен начин.

29-годишната аржентинка зарадва феновете си и направи своя акаунт в OnlyFans безплатен. Перес доминираше в двубоя и се наложи след единодушно съдийско решение над своята съперничка от Чехия. След като ръката й бе вдигната от рефера, Айлин буквално подлуди публиката. Тя развя аржентинското знаме и започна да върти дупето си в нашумелия напоследък танц туъркинг.

Мацката, чийто баланс във веригата е 9 победи и 2 загуби, е една от най харесваните в бойните спортове, като има над 222 хиляди последователи в Инстаграм и 1400 абоната в YouTube. В допълнение към това акаунтът й в сайта за възрастни също е много добре посещаван. След победата Перес реши да обяви промоцията, за да покаже на феновете си, че нейната страница е „изкуство, а не порнография“.

Както е известно, интернет звездите могат да направят огромна сума пари от OnlyFans, като таксуват абонатите между 12 и 25 долара на месец, а в замяна пускат разголени снимки.

Сега Айлин иска да се бие с бразилската звезда Норма Дюмон - в зрелище, което е наречено „Битка на дупетата“.

„Норма, искам да спреш да бягаш от мен. Притеснява ме, че тя продължава да ме призовава да се бием, но след това се отмята и твърди, че аз бягам. Норма, ти не дължиш този двубой само на мен, но и на феновете в Южна Америка. Много хора искат да видят битката на дупетата“, заяви аржентинката.