0

Ч етири години – толкова продължи любовната приказка на атлетката Ивана Шпанович. На 33 звездата в скока на дължина отново е сама, след като се раздели със съпруга си Марко Вулета.

Двамата живяха в приказка от 2019-а, когато обявиха любовта си и заживяха в красива къща в Нови Сад с изглед към Дунав. През септември 2021-ва най-добрата атлетка на Сърбия и фитнес инструкторът вдигнаха сватба пред тесен кръг роднини и приятели в ранчо в провинцията.

„Знаех, че си точният за мен, защото ми позволи да бъда с маратонки при първия ни брачен танц. Благословена съм да бъда твоя „до смърт“ и съм горда да се именувам госпожа Вулета“, написа тогава греещата от щастие Ивана, която без дори да се замисли, прибави фамилията на любимия си към своята. С нея тя продължи да блести в сектора за скок на дължина, където тази година триумфира в скока на дължина на световното първенство в Будапеща. Така единственото злато, което все още липсва в колекцията й, е олимпийското.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

Нито Ивана, нито Марко са потвърдили официално новината. В Инстаграм обаче 33-годишната атлетка с изваяно тяло отново е Шпанович, а не Вулета. Наскоро тя обяви, че е в труден момент от живота си, но без да уточни какво точно има предвид. Сега пък загадъчно сподели клип, в който Алекс сподели и загадъчен клип с реч на Алекс Хормози, който учи хората как да успяват в живота. „И шампионите понякога падат. Хората често ги гледат и се опитват да открият кое е онова, което шампионите имат, а те – не. А то е бутонът за изключване. Те просто не спират в края на деня и идва моментът, когото падналите ще излязат победители“, се казва в речта на американеца.

Най-близките на Ивана вярват, че тя отново ще се справи с любовната мъка, както и през 2018-а. Тогава спортистката се раздели с Владимир, с когото имаше връзка от 10 години и дори беше сгодена.