0

В ратарят на Пари Сен Жермен Александър Льотелие беше нападнат от крадци в ранните часове на вторник сутрин, като 33-годишният страж, съпругата му и двете им деца са били отвлечени и държани на нож, според „RMC Sport“.

След това нападателите поискали пари и бижута, преди да ударят съпругата на Льотелие в лицето. Полицията обаче успя бързо да се намеси и трима от четиримата съучастници – двама непълнолетни и един възрастен, бяха задържани.

Льотелие и приятелката му бяха събудени около 2 часа сутринта след задействане на аларма за сигурност. Веднага се обадили в полицията, но нападателите вече били навлезли в двора на къщата.

След края на акцията един от полициите е бил ранен в крака. На място е намерен нож, вероятно този, с който е заплашван, но това трябва да се потвърди от разследването.

Арестуваният възрастен заподозрян е на 21 години, двамата непълнолетни са на 16 години. У заподозрените са намерени различни вещи, откраднати от къщата, пише dsport.bg.

Льотелие и съпругата му живеят в Ивлин, Северна Франция. Имат две деца на две и шест години.

От клуба уточняват, че 100% от извършителите, нападнали играча на ПСЖ, са задържани. Домът на Александър Льотелие ще се възползва от допълнителни агенти за сигурност, както беше при предишни кражби.