0

С кандал разтърси семейството на бившия румънски национал Адриан Муту.

20-годишният син на спортиста Марио се изнесе от дома и сви свое собствено гнездо с изгряващата певица Мара. Двамата се сдушиха още докато тя беше малолетна и едва изчакаха да навърши 18, за да заживеят заедно. Това никак не се хареса на известния баща.

„Шокира ме с решението си, изобщо не предполагах, че връзката им е толкова сериозна. Дори не ме е запознал с момичето“, оплака се пред медиите Муту.

Коренно различно е отношението на бившата съпруга на футболиста – актрисата и телевизионна водеща Александра Дину, която застава зад избора на сина си. „Запознах Мара с мама. Намира я за много мила и красива, но ни посъветва да не бързаме с кардиналните решения, тъй като сме още много млади. Разпита ни каква са плановете ни – какво мислим да правим, къде и как ще живеем. Хората просто трябва да се примирят с факта, че аз и Мира вече живеем заедно“, заяви Марио.

 

20-годишният млад мъж е най-големият от четирите деца на Муту. След Александра бившият играч на Челси се жени още два пъти. От 2005 до 2015-а той беше в брак с Консуело Гомес, модел от Доминиканската република, от която има две дъщери – Адриана и Мая Вега. През 2016-а пък застана пред олтара с друга моделка – Сандра Бачичи. Двамата са заедно и до днес и се радват на 5-годишния Тиаго.

Като футболист Муту се замеси в редица скандали. През 2005-а той беше освободен от Челси, след като беше уличен в употреба на кокаин и беше наказан за седем месеца. Пътят му в големия футбол започва в Динамо (Букурещ), а е играл още в Интер, Парма, Ювентус, Фиорентина и др.