0

Д авид Жинола е наранил дълбоко извънбрачната си дъщеря, с която не искаше да се срещне цели 28 г. Когато двамата най-накрая се запознали, футболната легенда заключил: „Да, ти си истинска Жинола“, след което отново я оставил по течението.

30-годишната Джой Пенкие разказа тъжната история на отношенията си с Жинола (56) пред „Сън“. Тя е плод на забежката му с неговата връстничка Жоел Пенкие, секретарка в Брест, където Давид играеше за местния клуб. По-късно кариерата му продължи в Пари Сен Жермен, Тотнъм, Нюкасъл и Евертън. Още от 1991-ва той бе женен за Коралин, от която са синът му Андреа (32) и щерката Карла (29). Първият е треньор по голф, а Карла прави кариера на модел и тв звезда. През 2016-а Жинола се разведе и получи сърдечен удар, докато играеше голф, но животът му бе спасен. Той вече имаше връзка с 22 г. по-младата от него френска манекенка Маева Дена, която го дари с 5-годишна дъщеричка.

През всичкото това време бившият халф отказваше контакт с Джой, въпреки че съдът на три пъти постанови да бъде направен ДНК тест. Съгласно френското законодателство Давид автоматично е обявен за баща и бе осъден да плаща по 450 евро месечна издръжка, докато Джой навърши 18 г.

През 2021-а Жинола участва в риалити шоуто I’m a Celebrity Get Me Out of Here, след което Джой му писала в Истанграм. „За голяма моя изненада той ми отговори, а после ми се обади. Трябва да сме говорили по телефона около два часа и след това започнахме да си разменяме съобщения. Един ден видях, че отива в Марсилия, където живея, и реших да отида да се срещна с него. Когато ми каза, че съм истинска Жинола, аз го попитах: „Защо изобщо се съмняваше?“. „Той ме прегърна и беше много специален момент. Просълзих се, защото това беше прегръдката, за която винаги съм мечтала“, спомня си Джой.

„Говорихме около час и имахме чувството, че създадохме специална връзка. Той обеща, че ще отидем на ресторант, за да се опознаем по-добре, но 18 месеца по-късно все още не съм го видяла. Имам чувството, че бях изоставена за втори път”, завърши французойката.