0

Н орвежката сензация във Висшата лига Ерлинг Халанд, който чупи голови рекорди още в първия си сезон с екипа на шампиона Манчестър Сити, открехна една от своите слабости в свободното време.

Гнусно, като изпражнения: Халанд втрещи с менюто си в Инстаграм

Нападателят, чиито съотборници разкриха, че яде като мечка, за да си набави поне 6000 калории на ден, изненада милионите си фенове с кадри, на които се появява съсредоточен върху видеоиграта Minecraft.

Видеоигрите са едно от любимите му забавления в свободното време, като наскоро, след като счупи поредния рекорд за голове във Висшата лига, Халанд каза: „Сега ще се прибера вкъщи и ще играя няколко видеоигри, а след това ще спя“.

Тогава той скромно премълча подробности за видеоигрите си, като 22-годишният мъж само подхвърли, че предпочита да не казва, тъй като е „твърде неудобно“.

Но сега не издържа и сам сподели снимка в Instagram на своето хоби, което не е нищо друго освен Minecraft, най-продаваната видео игра в историята и една от най-популярните сред деца и юноши.

Публикация, която предизвика огромен интерес и беше аплодирана от много от неговите фенове, които се включиха в социалните мрежи, за да коментират радостта си да го видят да играе тази известна видео игра.