0

С кандалният австралийски тенисист Бърнард Томич смени секс тигриците в леглото си.
В началото на сезона бившият №17 в света представи поредното си завоевание – русата инфлуенсърка Кийли Хана.
Миньончето беше неизменно до 196-сантиметровия играч на тренировките му за Australian Open, където той изхвърча в I кръг на квалификациите. Томич, който е син на емигранти (хърватина Ивица и босненката Адиса), отстъпи с 1:6, 4:6 на Роман Сафиулин. Срещу руснака не му помогнаха нито новата руса подстрижка, нито веганската диета.

От „Дейли Мейл” попитаха мениджърите на 29-годишния Бърнард дали наистина силиконовата блондинка от Голд Коуст има връзка с клиента им. „Да, снимките им казват повече от хиляди думи”, гласеше отговорът.
По темата се изказа и риалити звездата Ванеса Сиера, с която Томич се раздели след драматичен романс, започнал през ноември 2020 г. 27-годишната австралийка, която е супер популярна в Инстаграм и в сайта за аматьорско порно OnlyFans, ближе рани на Малдивите. За наследничката си в чаршафите на Бърнард, тя подхвърли: „Изглежда ми сладко момиче. Само се надявам той да не се възползва от това, че е млада и наивна. Страхотно е да видя, че най-накрая се е освободил от миналото и е продължил напред”.

Точно преди година Сиера и Томич бяха тема №1 по време на задължителната тогава карантина за тенисистите в Мелбърн. Двамата правеха включвания на живо от хотелската си стая, на които Бърнард хапеше изкусителката по дупето. Самата Ванеса тогава се оплака, че няма кой да й измие косата, защото тя винаги ползвала професионални услуги за целта. Това вбеси някои от нейните фенове и те й отправиха смъртни заплахи.
През юни едрогърдата красавица пусна клипче от Хърватия, на което Томич чупи нейния лаптоп за $ 16 000. След този скандал, последва кратко сдобряване, но после четвъртфиналистът от „Уимбълдън 2011” уж обяви, че ще се съсредоточи върху кариерата си. „Ще си дам още един шанс – заяви 262-ият в ранглистата, който миналия сезон бе пред отказване. – Съжалявам за детинските глупости, които говорех през годините. Славата и парите ми повлияха зле. Целта ми е Топ 10. Завръщането винаги е най-голямата победа. Ванеса пък е най-голямата грешка в живота ми”.